About

Het is altijd leuk om te weten wie nou de maker is van xminimuis en wie alle blogposts schrijft. Daarom stel ik me maar al te graag voor;

Persoonlijk;
Mijn naam is Sanne Nijboer, 17 jaar en woon in Noord-Friesland. Creatief, vrolijk, spontaan, behulpzaam, gevoelig, eerlijk, een beetje gek en lichtelijk verslaafd aan nagellak. Mijn muzieksmaak loopt van Elton John tot eigenlijk alles, net als mijn kleding style. Als ik iets wil ga ik er ook echt voor, zoals hier bij xminimuis.


School en werk;
Ik heb mijn VMBO-Theoretisch diploma en ben daarna begonnen aan de opleiding schoonheidsspecialiste. Al snel kwam ik er achter dat dit niks voor mij was. Ik dacht dat het leuk was om van mijn hobby mijn werk te maken, maar kwam er al snel achter dat het beauty deel niet mijn hobby was, maar dat het om de blog gaat. Ik doe nu de opleiding Mediavormgeving, waar je meer met websites bezig bent. Ik voel me een stuk beter op mijn plek!
Op mijn CV staan verschillende baantjes; van de horeca tot badjuf. Wat ik nou echt wil worden; geen idee. Op dit moment werk ik bij Kruidvat.

xminimuis;
Op 23 mei 2011 ben ik begonnen met bloggen op xminimuis. Ik was altijd al wat bezig met de nieuwste trends en ook is schrijven een van mijn grote hobby's. Een vriendin van me startte een blog (inmiddels gestopt) en ik dacht; dat kan ik ook! Ik maakte een account aan met Blogger en begon met schrijven. Later kwamen daar wat filmpjes bij en ik probeer nu het beste van xminimuis te maken.
Mijn blogposts gaan vooral over beauty, maar voor fashion en lifestyle kan je hier ook prima terecht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!