maandag 11 november 2013

Personal | This girl is back in her own world.Kennen jullie me nog? Ik ben het, de beheerder van xminimuis die al een maand niks nieuws heeft geplaats. Ja, ik weet dat dat eigenlijk niet zou moeten, want het is gewoon niet goed. Maar ik ben terug. Nog niet helemaal, laten we het maar houden op part-time. Er is nogal veel gebeurd waardoor ik niet heb geblogd en ik vind wel dat ik jullie een kleine uitleg en excuses ben verschuldigd. x

"Na een half jaar Schoonheidsspecialiste en 10 maanden Mediavormgeving is het nu tijd voor een nieuwe route naar de top. Afgelopen week ging heel snel en morgen is alweer mijn laatste dag bij de geweldigste klas waar ik ooit in heb gezeten. Zo een als deze krijg ik nooit meer. Ik heb super mensen ontmoet die niet snel van me af zullen zijn. Maar ik besloot nu echt de gezelligheid aan de kant te zetten om te gaan doen wat ik wil. Wat dat nou precies is weet ik nog niet. Maandag begin ik aan een opleiding die me helpt om hier achter te komen en ik hoop snel aan de goede opleiding te kunnen beginnen.

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en soms moet je even een omweg maken om bij de goede uit te komen." 

Dat was het bericht dat ik afgelopen donderdag plaatste op mijn Facebook. De tweede opleiding waar ik niet verder mee wil. Het ligt me niet, alleen de dingen waar ik iets mee kan voor op mijn blog vind ik leuk. En dat is maar zo'n 15% van alle opdrachten. Schooldagen leken dus nog langer en werden nog vervelender. Ik heb de stap gemaakt om de gezelligheid van me af te zetten en het gesprek aan te gaan met mijn coach.


Ik ga nu een traject doen waarbij je op zoek gaat naar de goede opleiding met behulp van testen, onderzoeken en stages. Ik hoop hier snel een goede opleiding mee te vinden en ook een weer goede inspiratie en motivatie te krijgen om te gaan bloggen. 

Af en toe zullen weer wat blogposts online komen, ik heb alweer wat ideeën, maar ik beloof nog geen vaste dagen. Eerst maar zien hoe het gaat. 

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!