woensdag 18 september 2013

Beauty | Essence Be Loud!Ik zag alweer foto's voorbij komen van de nieuwe limited edition van Essence. Sinds deze week ligt de Essence Be Loud! limited edition in de schappen van Kruidvat. Vandaag zal ik jullie laten zien wat er allemaal in deze LE zit, want natuurlijk is het niet weer gewoon bij nagellak en oogschaduw gebleven. xDuo Eyeshadow: € 2,39
Verkrijgbaar in: 01 Riot grrr-een | 02 Like a stone in the wall | 03 Rock the block
Dynamisch duo! De oogschaduwen bieden twee kleuren en diverse effecten, van lichtglanzend tot intens metallic. Met de drie kleurnuances in beige-goud, olijfgroen en steengrijs creëer je de nieuwste oogmake-uplooks!

Jumbo Eye Pencil: € 2,59
Verkrijgbaar in: 01 I’m all riot
Laat jezelf zien… De jumbo eye pencil in trendy steengrijs is superpraktisch, waterproof en vlekvrij. Je kunt 'm als oogschaduw en als eyeliner gebruiken. 

Jumbo Sheer Stick: € 2,59
Verkrijgbaar in: 01 Pink me | 02 Ap-ri(c)ot
Rebelse meiden kunnen niet zonder: de jumbo sheer stick! Deze sticks in felroze en abrikoos toveren een subtiele kleur en glans op de lippen en geven een heerlijk zacht en verzorgd gevoel.

Blush: € 3,39
Verkrijgbaar in: 01 Ap-ri(c)ot | 02 Pink me
Zoveel kleuren – zoveel stijlen! Deze blush heeft een superfijne textuur en bestaat uit drie perfect op elkaar afgestemde tinten voor een frisse teint op de wangen. Het trendy camouflagepatroon maakt deze blush een ware eyecatcher. 

Nail Polish: € 1,89 
Verkrijgbaar in: 01 Riot | 02 Orange is the new black | 03 Riot grrr-een | 04 Like a stone in the wall
Kleuren waarmee je een statement maakt! De langhoudende nagellakken in paars, oranje, olijfgroen en steengrijs hebben intense kleuren en een hoge dekking.voor meiden die houden van opvallen! 

Graffiti Topper: € 1,89
Verkrijgbaar in: 01 Not punky nor funky
Glitter graffiti! Graffiti liefhebbers completeren hun nagellook met deze unieke glitters in allerlei kleuren en vormen. Hiermee maak je je nagels tot ware kunstwerkjes! Tip: deze gloednieuwe topper komt prachtig tot zijn recht op lichtere nagellakkleuren. 

Nail Art Set – € 2,99
Verkrijgbaar in: 01 Totally camouflage
Met de nail art set creëer je snel de mooiste camouflagelooks op je nagels. De set bestaat uit de handige duo stylist en verschillende ontwerpsjabloontjes. Wow effect gegarandeerd! 

Cosmetic Bag – € 2,99
Verkrijgbaar in: 01 Totally camouflage
Camouflage! Dit stijlvolle make-up tasje is ideaal om alle producten van deze trend edition in te bewaren. De trendy must-have van het seizoen!

De limited edition is helemaal mijn style! Wat vinden jullie ervan?

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!