woensdag 21 augustus 2013

Fashion | There's a fine line between summer and autumn.

Langzamerhand moeten we er toch aan geloven; de herfst komt steeds dichter bij. Op 1 september begint de herfst al weer; er komen nog een paar mooie dagen aan deze week, maar dan mogen we weer 'genieten' van de storm en regen. De komende dagen zullen misschien net te koud zijn voor een korte broek en een hemdje, maar te warm voor een lange broek en trui. Daarom vandaag weer eens wat Lookbook inspiratie met kleding die we op zulke dagen kunnen dragen. xIn plaats van een mini rokje kan je nu gaan voor een maxi skirt/dress. Je benen zijn meer bedekt, maar je hebt nog steeds niet veel op je bovenlichaam. Wel zou ik gaan voor een wat minder blote bovenkant.. 

Je zou natuurlijk ook gewoon kunnen gaan voor een vestje of jasje. Het maakt je outfit gelijk wat netter, waardoor je verschillende stylen erg leuk kunt combineren. Kies voor een licht of pastel kleurtje om het zomer gevoel te houden.

En als dit te warm word, kan je hem altijd nog om je middel knopen. Meestal in het tussen 12 en 3 het warmst, maar meestal hebben we de rit naar school dan al achter de rug..

Ook kunnen dichte, warme schoenen al heel wat doen en zoals je op bovenstaande foto ziet, is dat ook prima te combineren. Bij mij is het altijd als mijn voeten koud zijn, ben ik helemaal koud, dus dit is dan de oplossing!

En natuurlijk kent iedereen het ook wel; een lange broek met een fris shirtje. Volgens mij heeft iedereen dit wel eens gedragen. Hier zou je dan weer open schoenen bij kunnen doen, om het niet te warm te krijgen. 

Een variatie hierop is de jumpsuit. Deze zitten meestal niet zo strak en zijn dus niet zo zweterig. 

Om je armen warmer te houden, kan je ook een luchtige blouse dragen. Deze zijn leuk te combineren door wat uit een korte broek of rokje te laten poffen. Je kan hier eigenlijk alle kanten mee op; je kan een nette, casual of stoere outfit mee maken. Het hangt er vanaf hoe je het combineert.

In plaats van een blouse zou je natuurlijk ook voor een dunne trui kunnen gaan. Dit kan je ook weer op verschillende manieren combineren. Je zou ook voor een gehaakte of kanten trui kunnen gaan met daar onder een hemdje.

Spijkerjasjes zijn over het algemeen wat dikker dan blousjes of blazers en geven ook weer een hele andere look. Deze zou je bijvoorbeeld kunnen combineren met wat frisse luchtige kleding.

En als je het nog te warm vind voor lange mouwen, maar te koud voor korte; dan kan je ook voor een blouse met gaten gaan. Zelf is dit totaal niet mijn smaak (helemaal niet die van bovenstaande foto). Er zijn ook blouses waar alleen bij de schouders een deel mist.

Welke van de bovenstaande outfits sluit het beste aan bij jouw style?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!