zondag 4 augustus 2013

Beauty | Japanse beauty trends.

Japan is altijd al een raar landje geweest. Ze bedenken de raarste producten, maar nu zijn er ook nieuwe beauty trends.. Een operatie om er 'mooier' uit te laten zien, beter bij de mensheid horen en hierdoor ook je toekomst ook kunt veranderen. Het is allemaal weer flink raar. Vandaag neem ik deze trends met jullie door. xBij de rare beauty ingrediënten konden jullie al lezen dat slakkenslijm erg goed is voor je huid. Maar nu zijn ze daar in Japan wat in doorgeslagen; hier laten ze levende slakken over hun gezicht lopen. Voor €200 kan je deze behandeling laten doen, niet erg goedkoop, maar je hebt er ook wat voor.. Deze trend is trouwens in Korea en niet in Japan, maar toch..


In Nederland doen wij er alles aan om onze wallen en donkere kringen weg te krijgen, maar in Japan willen ze deze juist. Je kan het met oogschaduw namaken, hier onder staat een voorbeeld met 'stickers', maar er zijn ook vrouwen die een operatie ondergaan om dit te krijgen. Echt geen idee waarom.


En dan nu de raarste; sommige mensen zijn erg bijgelovig en geloven alles wat de waarzegster zegt. Als je een korte levenslijn hebt, leef je kort, niks aan te doen. Of toch wel.. In Japan kan je nu je levenslijnen laten veranderen. Met behulp van sneeën krijg je een soort littekens wat je nieuwe levenslijnen zijn. Voor ongeveer €800 kan je het laten doen door een arts die hier allemaal zelf niet in geloofd. Het is wel een beetje raar dat twee mensen na een verandering aan hun 'financiële lijnen' ineens de Lotto wonnen..


Zouden jullie meedoen aan deze trends?

2 opmerkingen:

  1. HAHA jeejtje, echt heel erg raar. Die slakken vind ik echt een walgelijk idee en die levenslijn, gestoord naar mijn mening haha!

    Liefs Rosie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. echt een stomme blogh zeg hoe onprofesconeel

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!