zaterdag 17 augustus 2013

Back to school | Nagel inspiratie.

Na make-up en kleding inspiratie is het nu tijd voor inspiratie voor op je nagels. Iets wat alle mensen ook van je te zien krijgen. Ga je voor een naturelle look of een drukke nail-art? Vandaag neem ik weer allemaal verschillende manieren door die we op onze nagels zouden kunnen hebben op onze eerste schooldag. x*Afbeeldingen uit deze blogpost komen van weheartit.com*


Nude. Ik zal weer beginnen met de naturelste; de nude nails. Je kan natuurlijk niks op je nagels dragen, maar als je nagels wat verkleurd zijn of er niet mooi uitzien kan je gaan voor een lichte nude lak. Het is niet super opvallend, maar ziet er wel verzorgd uit.


French tip. Een andere redelijk naturelle tip is een french manicure. Eerst was dit alleen met wit op het lichtere deel van je nagels, maar tegenwoordig kan het met alle kleuren! Nog steeds redelijk simpel. Wel zou ik oppassen met gebroken wit of gele tinten oppassen, dit kan snel ogen als verkleurde en slecht verzorgde nagels.


Een kleur. Simpel, maar wel iets opvallender. Je kan een felle kleur kiezen of een pastel kleurtje. Kies gewoon een kleur die jij leuk vind. Zorg wel dat het netjes gedaan is..


Flakes/glitter. Je kan natuurlijk altijd je nagels opvrolijken met wat flakes of glitter.

  
Detail nagel. Geen zin in allemaal dezelfde nagels, maar ook niet in extra werk? Dan kan je gaan voor een detail nagel. Meestal is dit de ringvinger, waar een andere, wel matchende, nagel van word gemaakt. Meestal is het net als op bovenstaande foto dat er twee kleuren worden gebruikt en op de detail nagels worden omgedraaid. Ook kan je bijvoorbeeld alleen op je detail nagel een nail art maken en op de rest matchende kleuren.


Nail art. Natuurlijk kan je ook gaan voor een nail-art op al je nagels. Het kost wat meer werk en het word dan ook meer van je verwacht, maar als jij van nail-art houdt moet je het zeker doen!

Weten jullie al hoe jouw nagels eruit gaan zien op je eerste schooldag?

1 opmerking:

  1. Leuke kleurtjes allemaal en het design van de laatste foto...wauw!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!