zondag 28 juli 2013

Beauty | Maybelline Babylips.

Als jullie ook Amerikaanse beautybloggers volgen, hebben jullie er vast wel eens van gehoord; Mabyelline Babylips. 'Een van de meeste geweldige lipbalms die bestaat.' En nu is het eindelijk zo ver; ze komen ook naar Nederland! Maar wat is nou het verschil tussen een lippenbalsem van de Wibra en de Babylips? Klik verder om hier het antwoord op te vinden. x

Volgens de Maybelline site zouden wij na gebruikt van Babylips nooit meer een basic lippenbalsem gebruiken. Dat komt door hun geheim: de exclusieve lip vernieuwen formule, het beschermt en hydrateert voor een volledige 8 uren. Ook zou na 1 week je lippen zichtbaar worden vernieuwd, vrijwel herboren. En dan zijn er ook nog 6 kleuren. Jammer genoeg komen naar Nederland maar twee kleuren en drie kleurloze met verschillende werkingen.


Hydrate is de balsem met de blauwe huls met citroen en basilicum smaak. Zoals de naam al zegt is dit een hydraterende lippenbalsem. Deze variant is kleurloos.
Freshen is de groene versie en heeft de smaak van munt. Deze variant is goed om je lippen op te frissen en is ook kleurloos.
Repair is de balsem met de gele huls en heeft als smaak kers en amandel. De laatste kleurloze variant is de repair versie, deze hersteld je lippen. 
Cherry me is een balsem met een rode gloed en kersensmaak. 
Pink punch is de roze variant met een roze gloed en de smaak van passievrucht. 

De Babylips zijn vanaf augustus te koop bij verschillende drogisterijen voor €3,49. Ga jij ze kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!