woensdag 12 juni 2013

Personal | Verjaardagscadeautjes.

Alweer anderhalve week geleden, op 1 juni, was mijn verjaardag; ik werd 17 jaar. Ik had niet een erg drukke verjaardag. Zaterdag, op de dag zelf, kwamen 's middags mijn vriend en mijn opa en oma en zondags kwam nog een klein deel van de andere kant van de familie. Veel cadeautjes zijn het dus niet, maar ik wil het graag met jullie delen. Op Instagram konden jullie al een voorproefje zien, maar nu nog even wat uitgebreider. x


Eerst maar een duidelijkere foto van de cadeautjes. Hier staat niet alles meer op zoals ik het kreeg. Zo zijn sommige dingen al open gemaakt of opgegeten. Ik heb vooral geld gekregen, wat ik niet op de foto heb gezet. 


Van mijn vriend kreeg ik een leuk mandje vol. Ik kreeg een rieten mandje met daarin een Kruidvat cadeau kaart, een mini mousse en een mini douchegel. Ook zat er nog een Playboy parfum in, die ik vaak gebruik en altijd van hem krijg. Verder zat er nog een chocoladereep in, inmiddels opgegeten en cupcakevormpjes. En als laatste nog vissenvoer, omdat hij vorig jaar vissen voor me had gekocht en inmiddels het voer bijna op was..


Van mijn zus kreeg ik het boek van Miss Lipgloss a.k.a Cynthia. Ze heeft een paar maanden geleden een boek uitgebracht en ik was er erg benieuwd naar. Dit was het enige cadeau dat ik echt wist te vragen.
Het cadeau van mijn ouders is nog onderweg. Ik krijg van hun een nieuw bed, maar die moet nog uitgezocht worden. Inmiddels heb ik wel van hun een hoeslaken gekregen op mijn verjaardag.. Nu het bed nog.. 

Wanneer zijn jullie jarig en wat willen jullie nog graag hebben?

1 opmerking:

  1. Wat een leuke cadeautjes zeg :D Toevallig ben ik vandaag jarig hihi

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!