donderdag 13 juni 2013

Beauty | Essence Ticket To Paradise limited edition.

Begin deze maand is er geen nieuwe limited edition gekomen van Essence of Catrice. Bij Catrice duurt de lopende LE tot eind juni, maar bij Essence is vanaf half juni een nieuwe; Ticket To Paradise heet hij deze keer. De naam verklapt misschien al dat deze LE dus vol zit met zomerse vakantie kleuren.. Klik verder om te zien wat er allemaal in deze limited edition zit. x


Deze keer heeft Essence weer drie leuke creamy eyeshadows in de limited edition zitten. Van lekker fel blauw tot iets neutraler goud en dan ook nog een mooie turkooise! 
Een lekker ijsje eten, maar graag daarna nog gewoon wat kleur op je lippen hebben? Breng deze lipliner onder bijvoorbeeld je lipgloss aan en het kleurtje blijft mooi zitten! Verkrijgbaar in twee kleuren, zodat je ook nog wat keuze hebt. 
En natuurlijk ontbreekt de lipgloss niet in het lijstje! Ook hiervan zijn weer drie kleuren verkrijgbaar. 
Een mooie gloed op je gezicht? Dat kan met deze mooie gouden shimmer powder. Hij kan ook dienen als een lichte bronzer met natuurlijk shimmer.. Ik vraag me af of het goude een overspray is..
En daar zijn ze al; de nagellakken! Deze keer weer vier leuke kleurtjes. Als de blauwe echt zo neon is ga ik die zeker kopen! Lekker zomers! 
Vorige keer kwam Essence met de hair powder die vreselijk af gaf, maar werd volgens mij erg goed verkocht. Nu is het weer de beurt aan haarmascara, waar je ook leuke haarlooks mee kunt maken. Verkrijgbaar in turkoois en paars. 

Hou je Kruidvat in de gaten, want binnenkort is hij verkrijgbaar! Waar zijn jullie nieuwsgierig naar?

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!