zaterdag 13 april 2013

Personal | What's on our tablet.

Tumblr_mkz3nzderz1rk9nhlo1_500_largeLaatst konden jullie al lezen dat wij een nieuw speeltje hebben (klik!) en toen ik vroeg of jullie een What's on our tablet wouden, kwamen daar positieve reacties op. Dus vandaag eens wat anders dan een what's on my smartphone, android of wat dan ook. Mijn mobiel gebruik ik trouwens ook voor veel andere dingen, dus vandaag eens een andere kant van mij.. x


 photo voorpagina_zpsed4bcba1.jpg

We hebben drie pagina's op de tablet. Pagina één gebruiken we het meeste en pagina drie bijna niet. Maar eens beginnen met pagina één..
Op de eerste pagina staan de dingen die we het meest gebruiken en hierdoor ook de handige standaard dingen en de spelletjes. Als grote apps staan hier de weer app en een app waar te zien is hoeveel apps er nog aan staan. Ook hebben we hier op de bovenste balk de Playstore, internet, Google Maps en Vertalen. Op de tweede balk hebben we de agenda, de 9292-OV app, de Leeuwarder Courant app (Fryslân boppe..) en Buienradar. Hier onder staat nog een keer internet (huh?), een Bruna reader ofzo, notities en instellingen. Nog allemaal redelijk standaard. Hier onder staan alle spelletjes en social media apps.
Op de bovenste rij staat Facebook, Twitter, Instagram en een Piano app. Op de tweede balk staat G-mail, Hotmail, Youtube, een snelkoppeling naar xminimuis en iets om op onze draadloze harde schijf te komen. 
En nu komt het.. De spelletjes.. 4 plaatjes 1 woord (we wachten op een update, want we hebben alle levels al gehaald), Angry Birds, Fruit Ninja,  Kiwi Run, Penguin, Ruzzle, Samsung Apps en Wordfeud (nooit gebruikt). Poe poe..

En dan pagina twee.. Hierop staat een klok, fotogalerij en muziek speler. Verder kan je vanaf hier naar de camera, galerij, Photoshop en een teken app. Hier onder vind je allemaal muziek en video apps en als laatste een soort Microsoft pakket met Words, Excel enzovoort. 

Pagina drie houdt niet zo veel in.. Een grote kalender en nog een notities. Deze pagina gebruikt volgens mij niemand..

 photo ruzzle_zps394c407b.jpg
Ruzzle. Een van de meest gebruikte apps op onze tablet. Soms is het zelfs zo erg, dat we hem doorgeven in een kringetje omdat we dan tegen elkaar spelen op onze eigen accounts.. Mijn naam is xminimuis. Ruzzle is voor de meeste waarschijnlijk wel bekend, je hebt een plaat met letters en daar moet je zo veel mogelijk punten mee halen.

 photo pinguin_zpsffabc9f8.jpg
Penguins. Ruzzle word op de voet gevolgd door Penguins. Mijn vader en ik zijn hier vooral fanatiek mee en proberen altijd onze highscores te breken.. We komen alleen niet meer over mijn 13983 heen.. Penguins is een soort race spel met een pinguïn. Je moet zo ver mogelijk zien te komen met de nodige opstakels natuurlijk..

 photo social_zps8ce30362.jpg
Facebook & Twitter. Natuurlijk ook veel gebruikte apps. Ik zit niet zo veel op Facebook en hou deze ook liever privé (wegens woonplaats enzo), maar sinds we de tablet hebben kijk ik toch wat vaker.. En aangezien ik een lichte verslaving heb aan Twitter is dat ook niet te missen! Volg me op @SanneNijboer om alles te weten wat er buiten xminimuis in mijn leven gebeurd. 

 photo rest_zps72675c6b.jpg
9292-OV & xminimuis. De 9292-OV app gebruik ik bijna dagelijks om mijn bustijden naar school of waar dan ook te checken, super handig! En natuurlijk kan een snelkoppeling naar xminimuis niet missen! Hier kijk ik of alles goed gaat met ingeplande blogposts en of jullie het gezellig houden. 

Wat voor apps gebruiken jullie veel? En hebben jullie een tablet?

3 opmerkingen:

  1. Ik heb geen tablet. Meestal gebruik ik Facebook, Twitter, 9292ov, Whatsapp en Ruzzle als apps. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou ook dezelfde apps gebruiken als jou denk ik :) xC

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zou wel graag een tablet willen hebben, lijkt me leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!