donderdag 25 april 2013

Fashion | Summer outfits.

De laatste dagen waren lekker zomers, dus ik vond het wel tijd worden voor wat zomer outfits. Aankomend weekend gaat het weer wat minder, maar daarna word het weer mooi weer! Hopelijk kunnen we binnenkort weer onze korte broeken aan en komt er weer een hittegolf, met een lekker bliesje, waar ik prima mee te leven is. Ik heb een paar leuke zomerse collages gemaakt. Klik verder om ze te bekijken. xEen leuke outfit voor een simpele school/werkdag, waar we jammer genoeg allemaal nog aan moeten geloven in de zomer. Ik heb gekozen voor een los blousje en simpel spijkerrokje. Leuke redelijk lage sleehakjes erbij afgemaakt met een leuke rode tas, rode lipjes ketting en rode armband.

In het weekend kunnen we natuurlijk allemaal nog een dagje naar het strand. Een leuk bikini-topje met een los shirt en een leuke rok. Wel een beetje duur, maar wel een erg leuke rok! Handige slippertjes erbij, die je zo uit kan schoppen, zodat er geen zand in komt. Even een ijsje halen? Dan trek je gewoon de rok over je bikini aan.

En natuurlijk in de zomervakantie kunnen we weer naar allemaal festivals! Een leuk broekje met een simpel hemdje en gympen. Lekker makkelijk en mag best vies worden toch? Voor als het 's avonds wat kouder word een simpel vestje. Niet te veel accessoires zodat je ook niks kwijt raakt. 

Wat vinden jullie van deze outfits?

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!