donderdag 21 maart 2013

Personal | Lente!

Vandaag is het echt, echt, echt lente! Volgens de meteorologische kalender ging hij 1 maart al in, maar vandaag is het ook tijd dat de astronomische kalender er aan geloofd; Het is lente! Aangezien het weer nog niet helemaal mee zit, ga ik vandaag wat lente tips geven, om er alvast wat in te komen.. Wat gebeurd er nou allemaal in de lente en wat kunnen we nou allemaal doen? Klik verder voor mijn lente ideeën! xHet is lente, dus de bloemetjes mogen weer naar buiten, maar binnen mag ook een extra bosje op de tafel!

Het is 31 maart en 1 april alweer Pasen! Dat betekend eieren beschilderen, eieren verstoppen en natuurlijk lekker eten!  

Lente betekend warmer weer; dus nieuwe kleren! Of gewoon je oude weer achter uit de kast halen.. Eergisteren konden jullie al mijn lente wishlist van H&M lezen. 

Ook is het dit jaar tijd voor de aller laatste Koninginnedag. Voor de komende paar jaar dan.. Voortaan word het Koningsdag, zelfs op een andere datum! Maar de trend van oranje werd ook al wit hoorde ik ergens..

Koninginnedag betekend natuurlijk ook weer: meivakantie! Lekker relaxen en genieten van de vrijheid! Whoe!

In mei is ook weer Bevrijdingsdag! Oftewel: het Bevrijdingsfestival! Overal feest!

En als je toch vakantie hebt, kan je ook genoeg leuke DIY's doen! Lekker al je oude zomerkleding pimpen, zodat je het dit jaar weer als nieuwe kan dragen. Klik hier voor een oude blogpost met leuke fashion DIY's. Of voor andere leuke DIY's kan je natuurlijk op de banner aan de zijkant klikken.

Zwemmen in de open lucht is natuurlijk veel leuker dan overdekt.. Eind april, begin mei gaan de meeste openlucht zwembaden weer open. Misschien nog niet super warm, maar de eerste plons is altijd leuk!

Wat gaan jullie doen deze lente?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!