dinsdag 8 januari 2013

Tag | Get to know me better.

Vandaag de Get to know me better tag, een vervolg op de Get to know me tag. Ik wil mijn blog nu persoonlijker maken, maar niet te persoonlijk. Jullie mogen alles van me weten, maar waarschijnlijk komen er minder, of gewoon geen, persoonlijke praatjes meer. Want eigenlijk zijn dat alleen maar zeur-blogs en dat vind ik meestal ook niet leuk om te schrijven. Vandaag dus een kennismakingstag; de Get to know me better tag. x

**Alle foto's in deze blogpost zijn van mijn Instagram; xminimuis.**

Geboortejaar? 1996
Hoe lang ben je? Iets tussen de 1,70 en 1,80 volgens mij.
Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd? Vanmiddag krijg ik cadeautjes. (zie volgende vraag voor uitleg)
Waar ben je op dit moment? Op de bank met mijn laptop bij de kerstboom waar heel veel cadeautjes onder liggen! Op het moment dat ik dit schrijf is het eerste kerstdag!
Single/relatie? Relatie. Op het moment dat jullie dit lezen ben ik al meer dan twee en een half jaar samen met mijn lieve vriend.


Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: Creatief, behulpzaam, goede luisteraar, tikkie gestoord.
Guy/Girlcrush: Heel slecht, maar ik vind Mike, van GTST weten jullie wel, er niet verkeerd uit zien..
Wat zou je op dit moment graag willen? Mijn cadeautjes die onder de kerstboom liggen.. En ik verlang ook naar mijn twee pakketjes met nieuwe kleding die onderweg zijn.. 


Wat is je doel in het leven? Mijn leven niet te laten verpesten door anderen om hun beter te laten voelen. I do what I want to do.
Waar ben je bang voor? Beetje raar misschien, maar ik vind duiven en meeuwen doodeng. Ja echt.. Twee jaar geleden ben ik met een vriendin aangevallen door een meeuw.. Man wat zijn die beesten eng als ze minder dan een beter bij je gezicht zijn.. Lichtelijk trauma..
Heb je je rijbewijs? Nee. Ik ben vorige maand net 16,5 geworden, dus mag beginnen voor mijn auto, maar wacht gewoon tot ik (bijna) 18 ben. Anders heb je weer dat probleem dat je theorie verloopt..
Nagellak of lippenstift? Hmm.. Dan ga ik toch maar voor nagellak.. Nagellak blijft super lang zitten bij mij, waardoor ik er niet veel tijd aan besteed en lippenstift hangt ook maar van mijn humeur af..


Wat is je favoriete seizoen van het jaar? Lente. Niet te warm, niet te koud en ook geen storm. Maar wel allemaal lieve lammetjes in de weilanden.
Wil je ooit gaan trouwen? Het hoeft van mij niet, maar het feest lijkt me geweldig. Elke keer als ik langs een bruidsjurkenwinkel loop, sta ik minimaal 5 minuten te kwijlen voor de etalage. Maar het hoeft van mij niet om 'de liefde te bewijzen', dat kan ook wel zonder handtekening.
Ben je een healthy-freak? Het zou eigenlijk wel moeten, aangezien mijn gezondheid niet al te best is, maar ik pak liever een dikke koek dan een appel..
Wat voor kleur haar en lengte heb je? Blond tot mijn borst ongeveer. Onderin nog een vervaagde aubergine dipdye. Maar ik begin mijn geverfde rode haar toch wel te missen.. Van nature ben ik trouwens goud-blond. De kleur die ik nu ook weer een beetje heb.


Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag? Skinny jeans zijn altijd welkom in mijn klerenkast, gewoon basic spijkerstof is prima, maar een kleurtje is ook leuk. Mijn bond-gympen en sjaals zijn ook altijd leuk. En qua make-up de Essence My Skin dagcrème (roze variant), mijn holy grail.
Heb je tattoos? Nee. Ik wil er misschien ooit nog een laten zetten, maar ik zou hem nooit echt laten opvallen en altijd een betekenis erbij hebben.
Heb je piercings? Ik heb als jullie dit lezen heb ik een jaar oorbellen, volgens mij 7 januari 2011 laten schieten. Ja, beetje laat.. Ik heb ze wel eerder gehad, maar dat ging ontsteken, haalde ik ze er één dag uit en de gaatjes waren dicht.. Verder heb ik geen piercings.
Draag je een bril? Ik heb er wel een. 22 januari een jaar. Het is een leesbril 2.0 (voor de computer, tegen hoofd- en oogpijn), dus ik draag hem niet constant. 


Wat is jouw perfecte pizza? Eigenlijk vind ik de basic pizza met alleen tomatenpuree en kaas de aller lekkerste. Maar ik heb laatst ook een heerlijke van de Lidl ontdekt met allemaal groente, ook erg lekker! Maar de allerlekkerste zijn natuurlijk mijn zelf gemaakt! Vraag maar aan mijn moeder, die wil bijna niks anders meer..
Favoriete eten/drinken? KETCHUP CHIPS VAN LAYS! Oh mijn god, elk hapje een stukje hemel. Ik heb een lichtelijke ketchup verslaving, maar die chips is echt super lekker! De laatste tijd neem ik ook vaak yogonaise (mayonaise op yoghurtbasis) op mijn boterham met kaas, lekker fris! De laatste tijd drink ik steeds meer thee, en dan is citroen of aardbeien slagroom (Aldi) smaak. Maar de Dubbeldrank van Appelsientje is toch mijn all time favourite.
Wat is je favoriete parfum? Playboy Play It Sexy gaat er wel erg snel doorheen bij mij.. Ook de abrikozen parfum van Yves Rocher vind ik erg lekker!
Wat is het laatste wat je kocht? Telt internetshoppen ook? Dan een trui op Zalando en nog wat spul bij C&A. Komt binnenkort nog wel een shoplog van.
Wat deed je vanochtend om 08:00 uur? Slapen. Tja, ik kan er niet meer van maken. Het is vakantie, dus dat mag ook wel toch?


Favoriete ijsje? Ben & Jerry Cookie Dough. Daar mag je me 's nachts voor wakker maken.
Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op? Omdat ik doordeweeks er altijd vroeg af moet door school, zit dat ook in mijn weekend ritme en kan ik niet meer slapen. Meestal word ik in het weekend rond acht of negen uur wakker en daarna blijf ik nog tot 12 uur in mijn bed liggen..
Wat zijn je plannen voor 2013? Doen wat ik wil (ik leg later nog uit wat dit inhoud) en mezelf accepteren.
Met hoeveel kussens slaap jij? Ik ben luxe, met twee kussens op een eenpersoonsbed.
Ben je een ochtend of avond persoon? Middagmens.. 's Ochtends ben ik niet uit te staan door een ochtendhumeur en 's avonds ook niet omdat ik dan moe ben. Maar als ik echt moet kiezen, ben ik 's avonds gezelliger.
Ben je geordend of rommelig? Rommelig.. Kuch kuch..
Wat wil je op dit moment graag zien? En we gaan weer terug naar de eerste paar vragen; mijn kerstcadeautjes! En mijn vriend, maar die komt op dit moment net naast me zitten..
Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt? Ik hoop op een leuke baan, leuke vent en een leuk huis. 


Wie mis je op dit moment? Mijn opa en oma heb ik al een tijdje niet meer gezien. Eerst was ik er vaak twee keer per week door mijn werk, maar nu heb ik ze al twee weken niet gezien! Gelukkig komen ze vanmiddag! Hun oppaskindje is ook super gezellig en die drukte mis ik ook wel..
Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf? Op dit moment niet zo veel, omdat alles onder de bulten en vlekken zit door een of andere allergische reactie.. Maar normaal mijn buik, omdat hij niet te dik en niet te dun is en mijn gezicht omdat ik bijna nooit pukkels heb! Olee!
Ben je verlegen? Mwja, hangt van de situatie af. Als ik me eenmaal op mijn gemak voel niet meer.
Heb je een accent? Ik praat geen dialect en hoor het zelf niet, maar sommige mensen zeggen 'te horen dat ik uit Friesland kom'. Ik ben natuurlijk een fries in bloed en nieren, maar ik vind de taal gewoon vreselijk dus praat het niet (faal, dat was Friese uitspraak.. Ik spreek het niet..). Ik spreek het ook totaal niet vloeiend..


Zussen/broers, hoe oud? Ik heb een zus van 19. (klik hier voor haar blog!)
Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit? Slapen, reizen, op school zitten, nog meer reizen en nog wat thuis tv kijken, bloggen en eten. Verder niks speciaals..

Gaan jullie deze tag ook doen? Of hebben jullie deze tag al gedaan?

1 opmerking:

  1. Handig, zo kom ik ook nog wat dingen over jou te weten..

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!