donderdag 24 januari 2013

Personal | Hema To Do lijstjes.

Plannen is iets wat ik echt niet kan. Alhoewel.. Ik kan me altijd hele dagen inplannen in mijn hoofd, met wilde ideeën, maar me aan die planning houden.. Dat is een ander verhaal.. Ik had al eerder gelezen dat bij de Hema handige To Do lijstjes te koop zijn en na wat zoeken vond ik ze ook! Ik heb ze gekocht. Is het het wondermiddel en hou ik me nu wel aan mijn planningen? Klik verder om het te lezen. x


Ik weet dat deze lijstjes al langer te koop zijn, maar ik had ze nog nooit zien liggen. Dat kwam omdat ik blijkbaar ook helemaal verkeerd keek! Ik keek altijd bij de notitieboekjes, maar ze liggen bij de post-it briefjes.


Het blokje is lekker dik! Nergens staat hoe veel blaadjes het zijn, maar ik gok op 500, of iets in die richting. Zoals je ziet heb je een lijntje om te schrijven, met daarvoor een rondje om af te vinken als je klaar bent. Het lijntje is niet erg lang, maar lang genoeg voor simpele steekwoorden.


Het zijn zelfklevende briefjes, maar je moet ze wel erg hard aanduwen om ze te laten hangen.. Zoals ik al zei komen ze van de Hema en het blokje is €3.

En hou ik me aan mijn planningen? Wel meer. Eerst zette ik alles in een app op mijn telefoon, maar daar kreeg ik geen herinnering van als ik er niet op keek. En dit briefje kan je gewoon zien hangen, waardoor je er aan word herinnerd. Ook vind ik het leuk dat ik nu kan zien hoe veel ik in een dag kan doen, omdat ik deze briefjes kan bewaren en op de app verwijderd hij alles wat ik doorstreep.

Zijn jullie goed in plannen, of gaan jullie je ook maar eens aan deze to do lijstjes wagen?

1 opmerking:

  1. Ik zie ze altijd liggen maar ik neem ze nooit mee, de layout is niet wat ik wil :) Maar ik heb wel een normaal notitie blokje die ik gebruik voor lijstjes te maken. x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!