zondag 6 januari 2013

Challenge | Day 1: Red nails.

Oeps! Wat mis gegaan met de indeling van automatisch plaatsen.. 

Het is al tijd voor dag 1 van de 31 days Nail challenge. Zoals ik al zei ga ik er geen standaard werkjes van maken, maar ga ik er echt mini kunstwerkjes van maken. Vandaag dag 1: Red nails. Vandaag is rood.. De kleur van mijn nagels.. Klik verder om mijn creatie te bekijken. x

Zoals jullie eigenlijk op de vorige foto al kunnen zien, heb ik gekozen voor een dieren nail art. En welk dier is er rood? Tuurlijk! Een lieveheersbeestje!


Ik heb gekozen om op één nagel een lieveheersbeestje te maken, omdat het toch de Red Nails dag is. Ik heb een rode nagellak uit de Essence 50's Girls Reloaded limited edition en als zwart (mijn favo zwarte kleur); de DA Color & Shine nailpolish in 09. Voor de zwarte streep, stipjes en de witte ogen heb ik mijn zwart met witte nagellak pen gebruikt van Izgo.


Ik heb eerst al mijn nagels rood gelakt en daarna met de gewone zwarte nagellak een zwarte halve cirkel aan de bovenkant (toch?) van mijn nagel gemaakt. Hierna heb ik vanaf mijn nagelriem een lijn getrokken tot de zwarte cirkel en naast die lijn stippen gezet. Als laatste heb ik twee grotere witte stippen gemaakt in de zwarte halve cirkel en daar later nog twee zwarte stippen in gezet als ogen.

Wat vinden jullie van mijn creatie?

3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!