donderdag 11 oktober 2012

Beauty | Pink Ribbon.

Elke vrouw heeft er vast wel eens van gehoord: Pink Ribbon. Net als elk jaar is oktober de Pink Ribbon maand. In deze maand word extra aandacht gegeven aan borstkanker. Op veel plekken worden speciale producten verkocht, waarvan een deel van het bedrag, of soms het complete bedrag, naar het goede doel gaat (Pink Ribbon). Natuurlijk komt ook weer de welbekende armband in de winkel, maar er zijn ook andere producten die ik vandaag met jullie ga doornemen. x


Zoals ik al zei; de bekende Pink Ribbon armband, die staat voor kracht, aandacht, hoop en geluk dat je iemand toewenst. Hij is te koop voor €9,95 bij o.a. Etos, Bruna, Miss Etam en in de webshop van Pink Ribbon. Van dit bedrag gaat €4,27 naar Pink Ribbon.

Vanaf 15 oktober verkoopt Hunkemöller weer vijf verschillende BH's waarvan €2 naar Pink Ribbon gaat. Te koop bij de Hunkemöller winkels en natuurlijk ook de webshop.

Douglas verkoopt dit jaar een Key-Chain (sleutelhanger) die je aan je tas, sleutel of broek kan hangen. Ook hiervan gaat €2 naar Pink Ribbon. De Key-Chain kost €5,95 en is door de grote belangstelling alleen nog maar verkrijgbaar in de winkels. 

Zinzi komt dit jaar met drie leuke sieraden, waarvan 10% naar Pink Ribbon gaat. Zinzi verkoopt een ring (€35,00) en twee bedels (links: €22,95 / rechts: €16,95). De bedels kan je makkelijk aan een bedelarmband hangen.

Estée Lauder komt dit jaar met de Dream Lip Collectie van Evelyn Lauder en Elizabeth Hurley. Een gloss en een lipstick in de kleuren Pink Innocence en Candy! Je koopt ze samen in een roze tasje met slangenprint en natuurlijk is het Pink Ribbon logo ook aanwezig. Het setje kost €25,56 en is verkrijgbaar bij de Estée Lauder counters in de Bijenkorf. 20% van het bedrag gaat naar Pink Ribbon.

Clinique komt met een speciale Chubby Stick in de kleur Plumped Up Pink. Ook is er weer een speciale limited edition van de klassieker Dramatically Different Moisturizing Lotion. Dit jaar in het bekende flesje met daaraan een echte Clinique Sleutelhanger. De Chubby Stick kost € 18,80 waarvan €3,50 wordt gedoneerd. De Dramatically Different Moisturizing Lotion kost €50,80 en hiervan wordt €14 gedoneerd. Verkrijgbaar bij de Clinique counters in de Bijenkorf.

Dit zijn de speciale producten die voor Pink Ribbon zijn uitgebracht. Bij Etos verkopen ze producten die al in de winkel lagen, maar waarvan nu een deel van het bedrag naar Pink Ribbon gaat. Bij meerdere winkels zal dit het geval zijn. Ook zijn in de webshop van Pink Ribbon nog meer dingen te koop. Hebben jullie al iets voor Pink Ribbon gekocht?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!