vrijdag 7 september 2012

Personal | Persoonlijk praatje. #3

Whoehoe, de scholen zijn nu echt overal weer begonnen! En ook bij mij is dat dus het geval. Zoals jullie alweer een hele tijd geleden kunnen hebben lezen, heb ik in mei/juni mijn VMBO-T diploma gehaald en ik ben deze week begonnen aan een MBO opleiding. Ik doe de opleiding schoonheidsspecialiste.
Dinsdag had ik van 9 uur 's ochtends tot half 4 's middags intro dag om kennis te maken met de opleiding en de super leuke klas. Woensdag moest ik van 10 uur tot ongeveer 12 uur naar school om de laatste boeken op te halen en nog wat andere benodigdheden. 
Vandaag had ik dan echt mijn eerst schooldag, die eerst tot kwart over 5 zou duren, maar door uitval mocht ik al om 12 uur naar huis! En morgen weer! 
Ik zal daarom vanmiddag (voor jullie gistermiddag) even weer flink vooruit bloggen, zodat er weer elke dag een blogpost online kan komen. En hopelijk lukt het me ook. 

Hoe bevallen jullie eerst weken op school?

1 opmerking:

  1. Ik ben ook van de week weer begonnen, helaas. Maar ik heb maar een kort jaartje gelukkig, ik doe dit jaar mn vwo examen. Succes met je opleiding!
    Liefs,
    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!