zaterdag 29 september 2012

Personal | 30 days of inspiration.

Het is alweer even geleden dat er twee blogposts op zaterdag zijn gekomen, terwijl dat wel altijd zo hoorde, maar vandaag is het weer eens zo ver! Een tweede blogpost op zaterdag! Joehoe! Het is alweer tijd voor een challenge. Het is alweer dag 16 van de challenge en de opdracht van vandaag is; Something that you want to do within the next five years. Oftewel: wat wil ik nog doen in de komende 5 jaar, hoe zie ik mijn toekomst? Klik verder voor mijn antwoord. x


De komende 5 jaar.. Laten we dat eerst even op een rijtje zetten; het is dan inmiddels 2017. Ik ben dan 21 jaar.

Ik hoop mijn diploma schoonheidsspecialiste dan in de pocket te hebben. Ik kan mijn opleiding in 3 jaar doen en zou dan nog een opleiding fysiotherapie of visagie kunnen doen, of ik zou mijn opleiding nog op niveau 4 kunnen doen. Ik heb nog geen idee welke richting ik ga doen als ik klaar ben of dat ik gewoon helemaal stop met school en misschien over een paar jaar nog een opleiding doe.
Als alles volgens plan gaat heb ik mijn diploma op mijn 19e. Ik hoop dan ook al mijn rijbewijs te hebben (dan mag ik nu wel al beginnen met sparen..) en ik hoop ook een goede baan te hebben. Ik begin volgende week wel als vakkenvuller bij de Albert Heijn, maar om daar nou mijn full-time baan van te maken.. Nee, dit hou ik liever als bijbaan om wat bij te sparen, omdat ik nu toch wel vaak geld te kort heb..


Mijn woonsituatie.. Ik woon dan denk ik niet meer bij mijn ouders, die zijn mij dan ook wel zat denk ik, hahaa! Het lijkt mij eigenlijk heel leuk om in een flat of appartementencomplex te wonen, gewoon gezellig onder de mensen. Ik hoop natuurlijk niet alleen te wonen, maar met een leuke vent. Misschien dezelfde als nu, maar misschien ook niet. Ik hoop het wel, maar we zijn nog jong en dan zouden we 7 jaar samen zijn..


En verder heb ik eigenlijk nog geen echte toekomst plannen. Het leven kan altijd veranderen. Natuurlijk zijn er nog wel dingen die ik graag zou willen doen, maar dat hoeft niet in de komende vijf dagen. Gewoon voordat ik dood ga. Ik zou bijvoorbeeld nog graag een keer naar New York willen en ook lijkt de rest van Amerika me ook wel wat. Ik heb ook al eens een keer een blogpost gemaakt met andere dingen die ik nog graag wil doen, dus die kunnen jullie ook nog lezen als je wilt (klik!)

Wat willen jullie in de komende 5 jaar bereiken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!