zaterdag 1 september 2012

Beauty | The Make Up Spot.

Vanochtend om 10 uur was het dan zo ver, eindelijk ging de nieuwe make-up webshop open. Chantal Loenen is vooral bekend van haar beauty-blog: BySjanty.nl, maar is nu ook de oprichter van The Make Up Spot. Klik verder voor meer informatie over deze webshop. xThe Make Up Spot is een nieuwe webshop met producten die niet of moeilijk te krijgen zijn in Nederlandse winkels te krijgen. Op dit moment bestaat het assortiment uit producten van Barry M, Kleancolor, Orly en Wet 'n Wild, maar daar komen snel nieuwe merken bij.
Naast het aanbieden van goede en betaalbare producten werkt The Make Up Spot  aan het verlenen van een goede en snelle service. Dat betekent dat The Make Up Spot haar uiterste best doet bestelde producten nog dezelfde of in ieder geval de volgende dag te versturen zodat klanten zo snel mogelijk van de aankopen kunnen genieten.


Op de site zijn verschillende producten te koop, zoals: lipstick, nagellak, oogschaduw, blush, bronzer & highlighter, eyeliner & oogpotlood, foundation & concealer, wenkbrauwen en mascara. De meeste producten zijn lekker low-budget en sommige zijn iets duurder, maar nog steeds prima betaalbaar.


Kenden jullie The Make Up Spot al? Gaan jullie ook iets kopen?

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!