maandag 13 augustus 2012

Tag | Van 10 tot 1.

Blogland is weer een tag rijker; van 10 tot 1. Hij is nog niet zo bekend en ik heb hem ook nog niet vaak voorbij zijn komen, maar het is een erg leuke persoonlijke tag, waar je veel over mij te weten zal komen dat je waarschijnlijk nog niet weet. Klik verder om door te gaan naar de tag. x


10 dingen over mij:
Ik ben de jongste thuis. // Ik ben dan 16 jaar, maar drink bijna nooit alcohol. // Als ik met een hazenlip was geboren heette ik Kira. // Mij mag mij altijd wel wakker maken voor een bak Cookie Dough ijs. // Ik begin na de zomervakantie aan de opleiding schoonheidsspecialiste. // Ik heb 13 zwemdiploma's. (van A, B, C tot synchroonzwemmen 1, 2, 3), ik zwem nu niet meer, omdat ik vorig jaar een blessure kreeg en toen een heel lang naar de fysio moest en ik heb er nu soms nog steeds last van. // Het enige huisdier dat echt van mij is, is mijn goudvis Theo. // Ik heb een leesbril 2.0, voor als ik computer. // Mijn kamer is altijd een rotzooi. // Ik ben vlees en kip vegetariër, maar eet wel vis. 


9 dingen die ik leuk vind:
Mijn vriendjelief. // TLC (favo tv-zender!) // Leuke reacties op mijn blog. // Lekkere geurtjes (parfum, geurkaarsjes, geurolie, ect..). // Snoep, vooral zoute drop en chocola. // Winkelen. // Nagels lakken. // Makeuppen // Afspreken met vriendinnen.


8 dingen die ik minder leuk vind:
Vroeg opstaan. // Onweer. // Dat ik sommige vrienden niet vaak zie. // Dat ik bijna altijd blut ben.. // Als ik weer eens geen inspiratie heb. // Een baaldag. // Geen wifi hebben in een vrije wifi zone (gebeurd mij echt veel te vaak!) // Mooie makeup of nagellak die je om welke reden dan ook niet meer kan gebruiken.


7 plekken waar ik graag ben:
Mijn kamer en dan vooral mijn bed // De stad // Het strand // Bij mijn vriendinnen thuis // Bij mijn vriend // De badkamer (magische plek als je het mij vraagt.)  // De bus. 


6 manieren om mijn hart te winnen: 
Lief zijn // Me accepteren zoals ik ben // Naar me luisteren als er iets is // Er voor me zijn als ik iemand nodig heb // Als ik weet dat ik me niet bij je hoef te schamen als ik huil // Geef me voedsel (Ben en Jerry please!).


5 plekken waar ik nog heen wil:
Engeland // Amerika // Australië // Egypte // Japan.


4 dingen of personen waar ik niet zonder kan:
Mijn vriend // mijn familie // telefoon (hoe overleefden ze vroeger ooit?!) // De lieve bezoekers die ik dagelijks krijg op mijn blog. 


3 van mijn favoriete liedjes:
Bryan Adams - Heaven // Shayne Ward - No Promises // Good Charlotte - Like It's Her Birthday


2 wensen:
Een leuke baan krijgen // Een normaal leven kunnen leiden. 


1 laatste woord:
Bedankt. Voor alle leuke reacties en vele bezoekers. 
Gaan jullie deze tag ook doen? Laat je het me dan weten?

2 opmerkingen:

  1. Whoop, de badkamer is sowieso magisch haha. Tenminste als al me make-up spullen er maar liggen, :p. Vind deze tag erg leuk. :D

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!