woensdag 18 juli 2012

Tag | Nailpolish and me.

Deze tag is al niet meer de nieuwste, maar ik kwam hem laatst tegen en het leek me leuk om hem ook te doen. Het gaat over nagellak en aangezien ik veel met nagellak bezig ben, leek dit me dan ook een geschikte tag voor mij. Neem hem vooral over (en laat me dat dan ook even weten in bij de reacties!) en ik hoop dat jullie hem leuk vinden. x


1. Hoeveel lakjes telt jouw stash?
Even nageteld, op dit moment, 75 gekleurde lakken. Dan heb ik dus niet de base en topcoats meegeteld en ook niet mijn stripers. Dat zijn er ongeveer 10 samen, dus dan zit ik op 85.

2. Van welk merk bezit je de meeste lakken?
Essence. Vooral van de Colour&Go lakjes. Ik heb daar 21 van en dan nog 3 limited edition lakjes en nog 2 studio nails lakjes en nog 2 crackles. Dus in totaal 28. Dat is toch even 32% van mijn collectie. 

3. Wat is de meest voorkomende kleur in je stash?
Roze. Ik heb van licht roze tot bijna paars roze en dan ook nog wat koraal kleuren als je die mee wilt rekenen.


4. Zijn er kleuren/finishes die je niet bezit?
Nou.. Van crackles heb ik alleen een zwarte, witte, zilveren en twee blauwen, dus daar mis ik wel wat kleuren van, maar verder heb ik denk ik alle kleuren wel. Of toch.. Nee die heb ik ook.. Oeps.. 

5. Welke nagellak draag je het meest?
Ik draag vaak crackle nagellak, maar ik draag niet echt vaak een speciale kleur. Maar toch denk ik dat ik het meeste rood en roze draag. 

6. Van welke lak blijf je je afvragen waarom je het nog niet hebt weggegooid?
Rimmel London Pro in 323 Rivera Red. Die is al heel lang op, maar hij is zo mooi (niet dat ik hem nog kan gebruiken) en hij is zo duur om weer te kopen. Ik probeerde hem net open te maken, maar de hele dop zit vast.. En nog kan ik hem niet weg gooien.

7. Gebruik je een basecoat?
Ja, bijna altijd. En als ik het niet doe word ik gelijk gestraft door mijn nagellak er af te halen en dan nog steeds gekleurde nagels te hebben.. 

8. Gebruik je een topcoat?
Soms, eigenlijk bijna nooit. Mijn nagels zijn heel sterk en daarom blijft mijn nagellak makkelijk een week zitten, ook zonder topcoat. 


9. Stempelen of uit de losse hand?
Uit de losse hand. Ik heb laatst een stempel setje gekocht, maar dat was nogal een flop..

10. Hou je van glitters/shimmer of toch liever een crème finish?
Beide, maar als ik echt moet kiezen zou ik gaan voor glitters. Dat vind ik gewoon vrolijker.

11. Voel je je kaal zonder nagellak?
Eerst wel, vorig jaar kon ik bijvoorbeeld echt niet zonder nagellak. Had ik een keer vergeten het op te doen, dan verstopte ik het liefst de hele dag mijn handen in mijn broekzakken of gewoon onder de tafel. Maar toen dat wat vaker gebeurde ben ik er ook wel wat aan gewend. Wel draag ik meestal een base coat zodat het wel wat glimt. 

12. Hoeveel lakjes heb je de afgelopen week gekocht?
De week is nog maar net op de helft, maar ik heb vanmiddag 'per ongelijk' twee nagellakjes bij Yves Rocher gekocht. Ik heb nog geen nagellak van dit merk. Verder ben ik ook nog van plan om deze week de stad in te gaan en dan zullen er ook nog wel een paar bijkomen van de Catrice uitverkoop..

Dit was hem alweer. Laten jullie het weten als je de tag ook heb gedaan of gaat doen?

3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!