zaterdag 14 juli 2012

Ik ga op vakantie en ik neem mee …?

Advertorial 
Weer of geen weer, de zomer is officieel begonnen. Ga jij nog op vakantie of blijf je thuis in Nederland? Voor de lucky bastards die deze zomer op vakantie gaan naar het buitenland is hier een checklist met dingen die je echt niet mag vergeten!

Strandtas 
Niets is zo erg als je strandtas vergeten! Het ziet er al snel goedkoop uit om met je handdoek onder een arm naar het strand te lopen en bovendien kun je geen spullen kwijt. Bij Kadowereld krijg je een stijlvolle strandtas die perfect is om mee op reis te nemen. 


Aftersun 
Onmisbaar is een aftersun die je, inderdaad na het zonnen op je lichaam smeert.
Aftersun zorgt voor voedzame bestanddelen die door het lichaam worden opgenomen. Ook gaat aftersun het vervellen tegen en wordt de vochtbalans op peil gebracht.

Shorts 
Deze zomer zijn shorts niet uit het straatbeeld te denken. Leren shorts of jeansshorts kun je altijd dragen en geven je dat echte zomergevoel. Combineer de short met sandalen en een neon-gekleurde top en je bent helemaal up to date.

Mobiele telefoonoplader 
Heb je ook zo’n hekel aan een lege telefoon als je onderweg bent en je net je telefoon nodig hebt? Tegenwoordig zijn er mobiele telefoonopladers die op accu werken en dus geen stroom nodig hebben. Ideaal! 


Vriendinnen
Welke vakantie is nou leuker dan die met je vriendinnen? Lachen, lekker eten, drankjes en mooie mannen zijn de ingrediënten om jullie vakantie tot een succes te maken! Waar je ook naar toe gaat, met je vrienden of vriendinnen wordt jouw vakantie onvergetelijk!

3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!