donderdag 28 juni 2012

Personal | Love is in the air.

Vandaag is het precies twee jaar geleden dat ik verkering kreeg met mijn vriend. Om een beetje in de verliefde sfeer te blijven, heb ik weheartit.com weer even doorgezocht en voor vandaag een post met allemaal verliefde stelletjes gemaakt. Maar wat kan je nou verder doen op jullie 'jubileum-dag' (of gewoon op Valentijnsdag..)? Ook hier geeft ik wat tips voor! x


Lachen kan al veel doen. Geef hem eens een extra complimentje en je krijgt er een mooie lach voor terug. Als je meer wilt lachen, kijk een leuke film. Kennen jullie elkaar al langer? Kijk eens terug in oude fotoboeken, misschien vind je nog een leuke oude foto van jullie samen. Geen leuke foto's samen? Vaak kan je ergens voor een leuk prijsje (of misschien heb je wel een kennis of familielid) een fotograaf vinden voor een leuke fotoshoot met zijn twee. Foto uitprinten op canvas en je hebt gelijk een leuk cadeau.


Een wandeling, fietstocht of autotocht met zijn twee langs een mooi romantisch landschap. 


Kan een van jullie iets goed, maar bakt de ander er niet zo veel van? Leer het elkaar! Als de een valt, moet die iets hebben om de pijn te verzachten..
Een boottochtje. Zegt dit nog niet genoeg? Doe dit wel alleen als het mooi weer is..Ga samen op vakantie. Even gezellig met elkaar er een paar dagen tussen uit en alles doen waar jullie zin in hebben zonder aan andere mensen te hoeven denken.

Of je gaat trouwen! Als je wat ouder bent..
Of je organiseert een super exclusief (alleen jullie) feest. Dacht je dat jongens niet van een pyjama party houden? Stiekem vinden hun het toch wel heel lekker om ook een maskertje op hun gezicht te hebben (sommige willen het gewoon niet toegeven en bij anderen mag je hem er zo op smeren). Kussengevecht, chocolade fondue en doen wat jullie graag doen. 

Hoe is het met jullie liefdesleven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!