woensdag 7 maart 2012

Wat zegt jouw lippenstift over jou?

Ik kwam dit artikel laatst ergens tegen en ik herkende het gelijk: vormen lippenstift. Nee, niet hoe je ze in de winkel koopt, maar hoe je ze zelf maakt. Als ik bijvoorbeeld een lippenbalsem (zelfde betekenis) van mijn beste vriendin leen is die altijd als een bolletje, terwijl die bij mij juist altijd gewoon plat is.. Dit heeft een bepaalde betekenis en met een kleine test kan jij al zien wat voor persoon jij of andere mensen zijn. x
illustrations courtesy of beautypress
Het individu
Creatief, nergens bang voor en heeft zin in een avontuur. Alles waar je niet aan gewend bent is voor jou een grote uitdaging die je graag aangaat. Je bent geen persoon die zich netjes aan de beauty regels houdt, maar het lekker op je eigen manier doet. Je motto is dan ook: probeer lekker alles uit, het kan niet gek genoeg!

De beste vriendin
Eerlijk, betrouwbaar en iedereen kan zijn of haar verhaal bij je kwijt, je staat er altijd voor open. De platte vorm van je lipstick vertegenwoordigd je ‘down-to-earth’ mentaliteit. Je bent altijd erg druk met je vrienden en hebt hekel aan ruzie en vrienden drama’s. Voor wat make-up betreft, je bent altijd een beetje hetzelfde. Als het er goed uitziet, waarom zou je het dan gaan veranderen?

Het lieverdje
Vrouwelijk, elegant en dankbaar. Je weet dat je meestal in het midden van de aandacht staat door je prachtige uitstraling. Mensen zijn gek op jou. Je beauty motto is dan ook, kom maar op met al het mooie en de aller nieuwste trends. Zeker weten dat jij weer gaat schitteren.

De uitvoerende
Vertrouwen, zelfverzekerd, ambiteus en zeer zorgvuldig. Je hebt het al snel allemaal op een rijtje. Je weet precies wat je wil en hoe je dat gaat bereiken. Je richt je volledig op de toekomst en kijkt niet terug in het verleden. Geen bochten om iets te bereiken maar recht op je doel af, dat is ook zien aan je lipstick vorm. Qua make-up draag je graag het allerbeste.

De romantische
Gevoelig en verlegen maar je zit ook zeker vol met passie. Je bent een beetje het sprookjes figuur en hebt dan ook zeker de behoefte aan een sprookjesachtige relatie. De vorm van je lipstick zegt dat je er op je best uit wil zien voor het moment dat de prins op het witte paard langs komt. Deze vorm komt door het vlugge aanbrengen voor als je ineens je prins ziet staan. Je make-up motto is dan ook, verander mij. Het liefste heb je elke dag weer iets anders.

Zoals ik al zei is mijn lippenstift/lippenbalsem meestal plat. De beschrijving klopt ook wel aardig. Welk 'type lippenstift' zijn jullie en klopt de beschrijving ook?

Have fun!

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!