woensdag 29 februari 2012

Styling tips voor vrouwen met een 'grote boezem'.

Bijna niemand heeft een 'perfect' lichaam, elke vrouw moet toegeven wel eens te hebben gezeurd over haar lichaam. Ook bijna elke vrouw is onzeker over haar borsten. De een vind ze te klein, de ander vind ze te groot. Vandaag geef ik tips om je kleine borsten wat groter te laten lijken en je grote wat kleiner te laten lijken. xHet is waarschijnlijk de simpelste en meest traditionele truc die er is, maar hij werkt dan ook zo goed: Sjaaltjes. Goed om je boezem wat te bedekken, waardoor ze minder groot lijken. Als je voor een felle kleur of print gaat, lijkt het ook minder alsof je iets wil 'verbergen'.

Een oversized top kan ook al wonderen doen, zoals dit vest, met een riem in je natuurlijke taille. Zet 'm niet op de strakste stand, maar draag 'm comfortabel & losjes. 

Ga juist voor een v-hals (niet te diep natuurlijk). Deze verlengt je nek en laat je bovenlichaam smaller lijken. Draag geen hoog gesloten tops of coltrui, deze leiden alleen maar meer aandacht naar je buste.

Ben bewust van hoe je jezelf 'insnoert': Zorg altijd voor stevigheid, ga ook tijdens het uitgaan voor een look waarbij je een beha kan dragen. Ga dus niet voor tops met een open rug.

Als je wat kleinere borsten hebt, is de verleiding misschien erg groot om opvulling te gebruiken zoals watten. Maar dat is slecht voor de doorbloeding. Je kan beter een goede bh dragen. 
Balconette: Een bh met een lage neklijn en de cups lijken op een halve cirkelvorm. Hierdoor laat je je borsten voller lijken. 
Halter bh: Een bh waarvan de bandjes via je nek gaan. Tja halter.. Dit duwt je borsten omhoog en naar elkaar toe waardoor ze groter lijken. 
Push-up bh: Dit duwt je borsten ook omhoog en bij elkaar wat een mooie inkijk maakt, zonder dat het er gelijk ordinair uit ziet.  

Coltruien en shirts met een ronde hals laten je borsten groter lijken. Shirts met een V-hals laten ze juist kleiner lijken, zoals ik al eerder meldde. 

Have fun!

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!