donderdag 23 februari 2012

Plekken die je beauty producten kunnen verpesten.

De beste plek om je makeup en andere beauty producten te bewaren is dan misschien wel een donkere, koele plek, maar dan kan je er toch niet van genieten? Het liefst heb je ze altijd in beeld staan, maar sommige plekken kunnen echt je producten verpesten. Klik verder om te zien welke plekken dat zijn en ook om te zien waar je ze dan wel beter kunt bewaren. x


Hier moet je niet je beauty producten bewaren:

Volop in de zon

Vooral voor parfum is dit heel slecht. Als je iets in de zon zet zie je het misschien wel mooi in je kamer, maar het is erg slecht voor de producten. Het product bederft door de warmte namelijk veel sneller. Je warmt het als het ware gewoon op. Bewaar het liever op een donkere koele plek. Ook kan de zon verpakkingen verkleuren, waardoor je mooie chique omhulsel er ineens kleurloos uit ziet.

De badkamer
Iedere keer dat je warm doucht ontstaat er stoom in je badkamer. Vooral (poeder)cosmetica kan hier slecht tegen, omdat het dan vochtig wordt. Probeer je make-up het liefst zo ver mogelijk van je badkamer vandaan te bewaren. Lukt dit echt niet, probeer het dan in ieder geval goed weg te stoppen in een doos ofzo die goed sluit, maar niet open en bloot in je badkamer.

Bij de verwarming
Hier geldt eigenlijk hetzelfde als bij de zon: je maakt je product warm. Probeer producten nooit óp je verwarming te zetten. Warmte stijgt omhoog, hou hier ook rekening mee als je je stash ergens opbergt.


Hier kan je het wel goed bewaren:

In een kast

Ideaal, vooral als er nog een deurtje voor zit. Zo hou je de producten donker en koel, en blijven ze het mooist. Hetzelfde geldt voor een lade.

In de koelkast
Misschien niet de eerste plek waar je aan denkt, maar eigenlijk is dit de allerbeste plek voor je beauty producten. Maarja, wie heeft hier zin in? Toch is het aan te raden je meest waardevolle producten in de koelkast te bewaren. Net als met eten blijft het dan langer houdbaar, maar ook voelt het product lekker verfrissend als je hem aanbrengt.

Have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!