dinsdag 28 februari 2012

Duo shoplog.

Vannacht heb ik bij mijn vriendin, Keetje, geslapen en we zijn gisteren ook even wezen winkelen. Beide hebben we wat dingen gekocht die we graag in een shoplog aan jullie willen laten zien. Klik verder om de producten te zien. x 
Catrice; Ultimate Nail Lacquer: 820 Pimp my Shrimp & 360 Raspberry Fields Forever. €2,49
Catrice; Kohl Kajal: 060 Don't Be Mean To Green. €1,99

Catrice; Kohl Kajal: 060 Don't Be Mean To Green.
Keetje: Ik heb al eens bij andere mensen gezien die ook donkere ogen hebben en daarom wou ik het zelf ook eens proberen. Zelf heb ik bruine ogen en wou een groen potlood. Ik heb veel groene (en een blauwe) potloden op mijn hand getest, maar ik vond deze de mooiste. Het potlood brengt goed aan en blijft ook goed zitten. Voor de prijs (€1,99) doet hij zijn werk erg goed. 
Sanne: Het potlood valt niet super veel op, maar geeft toch iets extra's. Vooral het groene staat mooi bij haar ogen. 

Catrice; Ultimate Nail Lacquer: 820 Pimp my Shrimp.
Keetje: Ik draag vaak grijze, zwarte en blauwe kleding en daarom leek het me leuk om een feller kleurtje nagellak te kopen. Ik vond het ook een mooie kleur en ik heb een andere nagellak van Catrice die me ook goed bevalt. Op de foto draag ik twee laagjes.
Sanne: Ik vind het ook een mooie kleur. Het is een mooie koraal kleur die bij bijna alles past. Ik heb zelf ook nog een getwijfeld om hem te kopen, maar er stond er jammer genoeg nog maar 1 en die had Keetje al voor mijn neus weg gestolen. (Keetje schreeuwt even door het huis dat het volkomen terecht was.)

Hier met een nagelstickertje er op. Geeft ook een leuk effect.

Oorbellen; Envy. €9,95.
Keetje: Ik was al een tijdje op zoek naar zulke oorbellen; grote ringen met glitter steentjes. Ik vond wel wat aan de dure kant, maar je doet er wel gewoon lang mee. 

Essence; Colour & Go: 95 Wanna Be Your Sunshine & 55 Let's Go Lost & 89 Kiss Me Goodbye. €1,29

Essence; Colour & Go: 95 Wanna Be Your Sunshine. 
Sanne: Ik had nog geen goede gele nagellak en vond deze wel erg uit het rijtje springen. Hij hoorde bij de nieuwe collectie van Essence die sinds kort in de winkels ligt. Ik had verwacht dat hij niet zo goed zou dekken, maar hij dekt goed in twee laagjes. 
Keetje: Zelf hou ik niet zo van geel, maar dit vind ik wel een mooie nagellak.

Essence; Colour & Go: 89 Kiss Me Goodbye
Sanne: Een mooie licht roze kleur die toch nog aardig goed dekt met twee laagjes. Ik dacht dat ik sowieso drie laagjes nodig zou hebben, maar dat was niet het geval. Deze nagellak heeft veel glitter, maar is toch wel wat nude. 
Keetje: Ik vind dit een musthave voor elk meisje. Het is een mooie roze nagellak met veel glitter. Echt wat een meisje wil.

Catrice; Ultimate Nail Laquer: 360 Raspberry Fields Forever.
Sanne: Een mooi kleurtje die een beetje lijkt te veranderen. Buiten is hij donker roze en binnen lijkt het net rood. Ik heb al twee lakjes van Catrice waar ik niet erg tevreden over ben, maar deze lak dekte eigenlijk al in 1 laag. Op de foto heb ik wel twee gebruikt.
Keetje: Hele mooie kleur. Ik wil hem stelen, maar ik denk niet dat Sanne dat erg waardeert. 


Essence; Colour & Go: 55 Let's Get Lost. 
Sanne: Ik heb geen goede blauwe kleuren, dus ik wou deze graag aan mijn collectie toevoegen.
Keetje: Blauw past bij jou. ;)

Have fun!

2 opmerkingen:

  1. Great blog here! Also your website loads up fast! What host are you using?
    Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as
    quickly as yours lol

    Feel free to visit my web-site ... http://comparecarinsurancee.com

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!