zaterdag 10 december 2011

Verzorgde winterhanden.

Yves Rocher heeft alweer een nieuwe collectie. Deze keer voor de gevoelige handen, waar mensen vooral met dit slechte weer last van hebben. Vandaag laat ik jullie de producten uit de Beauté des Mains collectie zien. xS.O.S. schone handen: Reinigt de handen zonder water of zeep. Schone handen zonder water en zeep!
Met deze gel reinigt u uw handen zonder dat u er water of zeep bij nodig heeft. Knijp een klein beetje gel in de handpalm en wrijf de handen goed tegen elkaar tot ze helemaal droog zijn. Deze gel kost €1,65.

Balsem voor de winter: Beschermt, herstelt en kalmeert de handen. Uw handen hebben het zwaar te verduren in de winter. Verwen uw beschadigde handen met deze specialistische, intens herstellende formule. De handhuid wordt versterkt en tot rust gebracht; uw handen voelen weer lekker zacht en soepel aan. Deze baslem is te koop voor €6,60.

Ultra-voedende handcrème: Voedt,beschermt en kalmeert een trekkerige huid. Rijke, voedende verzorging voor droge handen. De rijke, volle crème verzacht het trekkerige gevoel en voedt de handen die door de winterkou uitgedroogd en beschadigd zijn geraakt. Deze handcrème kost €3,50.

Langdurig hydraterende handcrème: Hydrateert uw handen de hele dag! Dagelijkse verzorging voor dorstige handen. Net als uw gezicht, worden ook uw handen de hele dag door blootgesteld aan allerlei schadelijke invloeden. Bescherm uw handen daarom door ze het hele jaar door goed te hydrateren. Bovendien heeft deze handcrème een extra langdurige werking! Deze crème is te koop voor €1,75.

2-in-1 handcrème voor mooie handen en nagels: Zorgt voor mooie, beschermde handen en nagels. Gladde, stralende handen! Uw handen zijn immers uw visitekaartje. Deze verzorging beschermt uw handen en nagels en laat ze weer stralen. De handhuid wordt gehydrateerd, voelt gladder aan en is mooier dan ooit! Deze crème kost €3,00.

Have fun!

1 opmerking:

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!