zaterdag 12 november 2011

Ooh zo'n film..

Op internet kwam ik een artikel tegen die ik eigenlijk heel herkenbaar vond, maar toch ook wel weer apart. Het ging namelijk over filmposters. Vaak kan je aan de poster zelf al zien wat voor film het is, maar de meeste film posters zijn allemaal bijna hetzelfde. Snap je nog niet wat ik bedoel? Klik dan maar snel verder. x

Een verkleinde foto van mensen op een strand met daarachter in de wolken een vergrootte foto van mensen. Dit is een drama film waarbij een van de hoofdpersonen dood gaat maar uiteindelijk alles wel weer goed komt.

Een rug met wapens. Dit is een film met veel actie, schieten en explosies.

Als er twee mensen met hun ruggen tegen elkaar aan staan zijn het meestal romantische comedies. De hoofdrollen haten elkaar op het begin, worden toch verliefd.

Twee mensen in bed. Het lijkt meestal alsof er sex in voor komt, maar dat is lang niet altijd het geval.

Een groot oog. Dit kan maar één ding betekenen: Horror

Een blauwe poster met meestal dieren op de voorkant of een schaduw er van zijn natuur films

Een zwart-wit foto met oranje vlammen er doorheen. Actie en explosies. Jup, that's it!

Een rennend iemand, oftewel: iemand die vlucht. Ach, nu heb ik alweer verteld wat er in de film gaat gebeuren.. Dit zijn een beetje de actie films met een extra vleugje spanning.

Als mannen zulke posters zien denken ze gelijk aan sex. En de mannen hebben gelijk. Films met (blote) benen gaan meestal over sex

Zo zie je maar, aan de poster kan je al zien wat voor een films het is. Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen, maar de meeste films zitten echt in deze categorieën. 

Have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!