woensdag 23 november 2011

Dove winter collectie.


Ik heb al over een paar andere winter collecties geschreven, maar nu heeft Dove ook voor het eerst een winter collectie. In mooie witte flessen met een winters paars etiket ziet het er al fijn uit, maar zijn ze dat ook? Klik snel verder voor de producten in deze collectie. x
Douchegel 250ml: Deze douchegel is schuimt goed en droogt de huid niet uit in tegenstelling tot andere Dove douchegel, omdat deze Winter Care collectie speciaal voor de droge huid is gemaakt. Deze douchegel kost €3,49.

Body crème 150ml: Deze crème is zachter dan body butter, maar toch sterker dan body lotion. Volgens mij is deze crème te vergelijken met de blauwe Nivea blikjes crème. Deze crème is te koop voor €2,29.

Body lotion 250ml: Zoals ik bij de crème al zei is deze body lotion minder voedend. Dus als je de crème te vet vind, kun je deze body lotion gebruiken. Dit product ruikt net als de andere twee producten naar amandel, een echt kerst geurtje. Deze body lotion kost €6,99. 

De winter collectie is nu verkrijgbaar (tot maart 2012) bij alle drogisterijen. Hebben jullie heb al geprobeerd? Zo ja, wat vond jij er van?

Have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!