zondag 16 oktober 2011

Vampire's Love.

Twilight, Vampire Diaries en nog veel meer. De vampieren vliegen ons om de oren. In november komt Essence met de nieuwe Vampire's Love limited edition. Klik verder om te lezen welke producten er in de limited edition zitten. xEen oogschaduw palet. Hierin zitten 6 kleuren oogschaduw met een kwastje en sponsje. Zo te zien zit er een zwarte, paarse, witte, gouden, donker blauwe en een lila oogschaduw in. Het paletje heet Love At The First Bite en kost €3,79. 

Een poeder die je wimpers meer volume geeft. Je doet een laagje mascara op, dan de poeder en dan nog een laagje mascara. Logisch? Nou niet echt.. Deze volumizing heet: Eye Need You en kost €2,99.

Essence brengt ook twee lipstains uit die 01 Bloody Mary en 02 True Love heten. Op de Essence site staat het het een rode en een roze kleur is, maar de precieze kleur weet ik niet. (Prijs is onbekend.)

Als je dit flesje ziet, zou je eerder denken dat het een nagellak is. Maar dit is echt een gelée blush. Geen vloeibare of poeder blush, maar een gelée. Hij heet Bloody Mary en kost €2,49.

In Twilight zie je dat de vampieren gaan 'glitteren' als ze in het zonlicht komen, daardoor is de shimmer powder niet te midden. Het geeft je huid een glimmertje. Het kost €2,99 en heet heel mooi: Lil'vampire.

Ook zijn er zoals we wel van Essence gewend zijn weer een paar nagellakjes bij de Limited Edition. De nagellakken van deze keer heten: 01 gold old buffy, 02 into the dark, 03 true love, 04 the dawn is broken en 05 hunt me if you can. Ze kosten €1,79.

Ik heb zo'n voorgevoel dat deze eau de toilette heel lekker gaat ruiken.. Het flesje en het doosje zien er al goed uit en bij dit thema hoort gewoon een mysterieuze geur.. I like. Deze parfum kost €6,99.

Vanaf 1 november zijn deze producten te koop.

Have fun!

1 opmerking:

  1. Mooie collectie!
    Ik ben erg benieuwd naar dat vloeibare blush.

    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!