dinsdag 25 oktober 2011

Movie time. #1

In bioscopen draaien meestal net de films die jij wilt zien op het moment dat je geen geld of tijd hebt. Dat heb ik nou ook. Daarom heb ik voor vandaag de films op een rijtje gezet die ik graag nog wil zien in de bioscoop en op DVD, maar waar ik gewoon niet de kans voor krijg. In de Movie time zet ik telkens een paar films op een rijtje die ik graag wil zien. Klik verder om te kijken welke films dat deze keer zijn. x

Wat zou je doen als je je eigen foto op een site met vermiste personen zou zien? Het overkomt Nathan Harper (Taylor Lautner), die op zoek gaat naar zijn ware identiteit en er al snel achterkomt dat zijn ouders totaal andere mensen zijn dan dat ze beweren. Wanneer de politie en de regering dan achter hem aan komt, zal Nathan in een race tegen de klok op zoek moeten naar de waarheid.
Abduction is nu te zien in de bioscoop.

Sven (15) wil regisseur worden en is al volop bezig met filmen. Hij filmt vooral zijn vrienden die aan free running doen en zet de filmpjes dan op YouTube. Hij vraagt Roosmarijn om mee te werken aan zijn eerste speelfilm. Zij mag echter niet te weten komen dat hij thuis regelmatig een pak rammel krijgt. Het lukt hem zijn blauwe plekken voor iedereen verborgen te houden totdat hij er op een dag zo slecht aan toe is dat hij bij zijn oma onderduikt. Daardoor mist hij zijn verjaardag. Roosmarijn denkt dat hij haar niet meer leuk vindt en ook zijn vrienden zijn boos op hem. Hij besluit om voor eens en voor altijd met zijn vader af te rekenen, totdat hij ontdekt waarom zijn vader hem slaat.
Razend is nu te zien in de bioscoop.

Toen ik de trailer van deze film zag wou ik hem al gelijk zien. Toen ik een avondje naar de bioscoop was won  Avatar in 3D hiervan dus kon ik hem nog niet zien.. Nu is hij op DVD te koop en ga ik hem zeker kopen.
The Lovely Bones is te koop bij Bol.com voor €7,99.

Deze film zag ik een paar jaar geleden op de tv. Ik dacht er gelijk weer aan toen ik de trailer van The Lovely Bones zag. In deze film overlijden de twee kinderen van een stel. Net als ze dat hebben verwerkt wil de man iemand zijn leven redden, als hij word aangereden. De man overlijd en de vrouw blijft achter. De man komt in de hemel en hoort van de andere mensen daar dat zijn vrouw zelfmoord heeft gepleegd en in de hel terecht is gekomen. Hij wil er alles aan doen om haar daar uit te halen, maar of het lukt.. 
What Dreams May Come is te koop bij Bol.com voor €5,99.

Have fun!

1 opmerking:

  1. het lijken me erg leuke films!
    zullen we elkaar volgen??

    x Vera
    www.blogAwogga-haha.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!