dinsdag 20 september 2011

Catrice limited edition.

Zoals bij de meeste merken komt er altijd per maand of om de paar maanden een limited edition. Vanaf 15 oktober is een nieuwe limited edition van Catrice, genaamd: 'The Big City Life' te koop bij de Kruidvat. Ik zal jullie er voor vandaag alles over vertellen!Deze limited edition bestaat uit vier eye and cheek palette's en vier nagellakken. De paletten zijn geïnspireerd door vier verschillende steden: Berlijn, London, New York en Sydney. Ook de paletten zijn hierna vernoemd. De paletten kosten €6,99 per stuk en de nagellakken €2,49 (net als de gewone nagellak.).

De Berlin Collectie bestaat uit een palet met niet zo felle kleuren en een oud-roze nagellak. In het oogschaduw palet zit een kaki (Tiergarden), donker blauwe (Brandenburger Tor), donker (Am Alex) en licht (Berlin Wall) bruine, grijze (Ku''damm) en witte (Checkpoint Charlie) oogschaduw en er zitten nog twee blushes (donker: Unter Den Linden, licht: Siegessaüle) in. De nagellak is zoals ik al eerder zei een oud-roze kleur. Bij elk palet zitten twee kwastjes: een sponsje en een kwastje. En volgens mij zit er ook nog een mini mascara in.

De London collectie heeft in het oogschaduw palet vooral lichte kleuren. Een middel blauwe (Hyde Park), een donker blauwe (City Hall), een blauw/grijze (Big Ben), een zilveren (Globe Theatre), een licht gele (Piccadilly Circus) en een blauw/grijze met glitters (Tower Bridge). In dit palet zitten twee blushes die meer roze zijn dan die in het Berlin palet, deze twee heten: London Eye (donker roze) en Greenwich (licht roze).
Hierbij zit een licht gele nagellak.

Het New York palet heeft weer meer glitterende donker kleuren. Er zit een glitter paarse (Soho), een paarse (Rockefeller Centre), een blauwe met glitter (Brooklyn Bridge), een groene met glitter (Central Park), een licht blauwe met glitter (Time square) en een donkerdere versie van Time Square (Wall Street). In dit palet zit een erg donkere blush (Broadway) en een lichtere (Statue Of Liberty). De nagellak die hierbij hoort is een niet lichte en niet donkere blauw, het is een beetje een kleur van een lucht op een donkere dag..

Ook in dit Sydney palet zijn de donkere kleuren weer terug te vinden. De eerste kleur is een donker paarse kleur met glitters (Sydney Aquarium), daarna komen de donkerbruine met glitters (Town Hall), lichtere paars met glitters (The Rocks), een lichtere bruin zonder glitters (Harbour Bridge), een lavendel kleur met glitters (Royal Botanic Garden) en als laatst een zilveren kleur met glitters (Bondi Beach). De blushes zijn wat 'oude' kleuren, de bovenste is een oud roze kleur (Opera House) en de onderste is een gewone roze kleur (Taronga Zoo). De nagellak die hierbij zit is een paarse kleur, net zoals de meeste kleuren van dit palet.

Ik kreeg weer helemaal een vakantie gevoel toen ik de titels van de oogschaduws las. Alle namen zijn vernoemd naar dingen die in de stad zitten. Vooral bij het London palet wou ik graag terug.. 

Have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!