woensdag 31 augustus 2011

Windproof makeup.

Thuis zit je makeup helemaal goed. Als je daarna naar school fietst, waait het hard. Door de harde wind krijg je tranen in je ogen en je haar waait ook nog eens alle kanten op. Als je eindelijk op school aan komt zie je er uit als een panda die onder stroom heeft gestaan. Omdat je ineens in de stress schiet begin je ook nog spontaan te zweten.. Help?


Volgens mij is dit probleem ieder meisje wel eens overkomen. Door de wind (en als het even tegenzit regen) is je mascara gaan vlekken en zit het overal en je haar staat ook nog eens omhoog.
Ik heb hier wat simpele tips om alles weer snel tiptop te krijgen.

Tip 1: Neem een paar makeup doekjes mee in je tas.
Deze tip is zo logisch dat het bijna gewoon onlogisch is. Als je makeup overal zit kan je het altijd bijwerken met een makeup doekje. Simpel.

Tip 2: Een borstel.
En als het nodig is ook nog een bus haarlak of mouse.

Tip 3: Extra shirt tegen zweetplekken.
Je kan ook thuis een shirt aan doen en op school er een vest overheen trekken, maar dit is niet altijd fris en soms komt dan het plek ook nog door je vestje heen. Je kan bijvoorbeeld thuis nog het shirt van de vorige dag aan doen en op de wc bij school een schone. (Spuit ook gelijk wat deo op!)

Tip 4: Een mini toilettas met (mini) makeup.
Altijd handig om even je makeup te kunnen bijwerken. Een mini toilettasje in je gewone tas zodat je makkelijk al je makeup bij elkaar hebt. Je hoeft niet je totale stash mee te nemen, maar gewoon de dingen die er snel af gaan.

Tip 5: Geen makeup.
Wat? Geen makeup? Ben je nou helemaal gek geworden! Oke, als je dat denkt hoeft het niet. Maar als je geen makeup op hebt, heb je ook niks om uit te vlekken toch? Natuurlijk kan je op je op school gelijk je makeup pakken!

Hier waren 5 simpele tips die ik wel even met jullie wou delen.

Keep on smiling even if it's raining.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!