zaterdag 20 augustus 2011

Water Mable Nail Art.

Hii allemaal,,

Er is een manier om je nagels te lakken met water. Je krijgt dan een mooi patroon op je nagels. Ik heb het zelf wel eens vaker gedaan en daarom zou ik er donderdag een filmpje bij opnemen maar het lukte me even niet meer. Ik heb hier onder een filmpje met een andere water mable nail art:


Dingen je nodig hebt voor Water Mable Nail art:
Een basecoat,
Een lichte nagellak,
Nagellak in verschillende (felle) kleuren,
Een plastic bekertje (of klein bakje) met water,
Een satéprikker of naald,
Plakband of een wattenstaafje en nagellak remover,
Een topcoat.

Hoe doe je Water Mable Nail art?
Doe een basecoat op je nagels en lak je nagels met een lichte kleur (bijvoorbeeld wit of  lichtroze). Je kan plakband om je nagel doen zodat je vinger niet onder het nagellak komt, maar je kunt ook achteraf nagellak remover gebruiken (of van beide een beetje..).Pak  het bekertje met water en drup er de kleuren nagellak in. Als je vind dat je genoeg kleur hebt kun je met een naald of satéprikker een figuur maken. Dip je vinger in één keer in het water en laat die daar een paar seconden in zitten totdat het nagellak dat op het wat ligt is opgedroogd (ondertussen kun je ook wat blazen om het sneller te laten drogen). Haal met een schone satéprikker of naald de droge nagellak van het water af met een draaiende beweging. Als al het droge nagellak van het water af is, haal je je nagel uit het water. Haal het plakband van je vinger af en/of maak de randjes om je nagel schoon met een wattenstaafje en nagellak remover. Gebruik een topcoat en je bent klaar!

Tips voor Water Mable Nail art.
-          Gebruik gefilterd water. (als je geen waterfilter hebt kan je ook gewoon water uit een flesje (spa ofzo) in een bekertje doen en dit verwarmen. Dat is ook gefilterd.)
-          Gebruik water op kamertemperatuur.
-          Gebruik nagellak dat van hetzelfde merk is.

Ik heb ook nog een foto gevonden waar alles in stappen staat:

Laat me vooral weten of het jullie wel is gelukt,
Have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!