maandag 29 augustus 2011

Essence NATvenTURista.

Zoals jullie de laatste tijd wel van Essence gewend zijn, komt er weer een nieuwe trend edition. De nieuwe lijn heet NATvenTURista, en heeft vooral naturelle kleuren in het assortiment. Begin september ligt deze trend edition in de winkels.


NATvenTURista is een trend edition met naturelle en aarde tinten. De oogschaduws heten: Barefoot through the moss (nr 01), Mother earth is watching you (nr 01) en Chirp, chirp! (nr 03). Ook komen er twee gel eyeliners uit die Barefoot through the moss (nr 01) en Mother earth is watching you (nr 02) heten. (Blijkbaar hadden ze niet veel inspiratie voor de namen..) De oogschaduw kost €2,79 en de gel eyeliner kost €3,99.

Omdat Essence in deze trend edition ook gel eyeliners heeft zitten, brengen ze nu ook een gel eyeliner kwast uit. Deze kwast kost €1,49.

Ook zit in deze trend edition een lipbalm met 3 kleuren. De lipbalm heet Outdoor Nudes (nr 01). Zelf ben ik hier erg benieuwd naar en ga hem dan ook zeker weten kopen als ik hem in de winkel zie liggen. De lipbalm kost €1,80.

Ook brengen ze een Blush stain uit. De naam van dit product is: You're my dragonfly, sugar (nr 01). De blush stain kost €2,99.

Zoals gewoonlijk komen er ook weer nagellakjes bij: You're my dragonfly (nr 01), sugar, Mother earth is watching you (nr 02), Barefoot through the moss (nr 03) en Chirp, Chirp! (nr 04). Normaal zijn de limited edition flesjes groter, maar volgens mij valt dat hierbij mee. De nagellakjes kosten €1,79.

Ook zitten er weer fashion stickers in. Er zijn twee soorten: Tree time (nr 01) en Flower power (nr 02).  Deze fashion stickers kosten €1,99.

Ik ga zeker weten voor de lipbalm, blush stain en de nagellakjes. Naar welke dingen zijn jullie benieuwd? 

Have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!