maandag 15 augustus 2011

DIY: Haarbanden.

Hii allemaal,,

Ik keek weer eens wat rond op youtube en kwam op het kanaal van Seventeen Magazine. Het is een engels tijdschrift, dat veel op de nederlandse Cosmo Girl lijkt.
Op de site van Seventeen staat ook een pagina met allemaal DIY dingen. Ik heb gekozen voor degene waardoor ik op de site kwam. Het gaat over je eigen haarbanden maken. Ik vertel drie verschillende manieren.

Katy Perry. Katy Perry heeft vaak een grote strik of ander accessoire in haar haar dat heel simpel te maken is. Je hebt een bros of strik en die lijm je vast aan een speldje of haarband. Zo kan je hem in je haar klikken of schuiven en heb je een leuk haar accessoire. In de winkels zie je nu ook haarbanden en die hebben aan de zijkant veren. Dit kan je ook doen. Je kan op de haarband (of het speldje) veren gaan plakken, maar je kan ook een stukje stof op de haarband (of het speldje) plakken en daar de veertjes op plakken.

Taylor Swift. Taylor Swift kreeg bij de Seventeen fotoshoot een bloem in haar haar en dat had ze daarna ineens bij meer interviews. Het is simpel te maken: Je neemt een stuk elastiek dat om je hoofd past en een grote plastic of katoenen bloem met een klipje op de achterkant (kan je er ook zelf op plakken). Maak de beide kanten van het elastiek vast aan het speldje door met de punt van het speldje door het elastiek heen te prikken en je bent klaar.

Selena Gomez. Selena Gomez werd ook wel een 'Hippie Chick' genoemd. Ze droeg gevlochten haarbandjes die simpel te maken zijn. Neem 3 kleuren lint of stof en maak een knoop om ze aan elkaar vast te maken. Vlecht nu heel simpel de stukken en maak ook weer een knoop op het einde. Bind het om je hoofd en je hebt een 'Hippie Chick' haarband. Je kan er ook nog bloemen of andere dingen aan vast spelden voor een meer zomerse look. Je kan de haarband ook nog gebruiken als armband, als je niet graag haarbanden draagt.

Meer DIY dingen kun je vinden op http://www.seventeen.com/DIY.
Jullie kunnen me jullie resulaten tweeten (@SanneNijboer).

Have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!