vrijdag 22 juli 2011

Wat te doen als.. je vakantie hebt?

Hii allemaal,

Als al je vrienden op vakantie zijn, dan heb je natuurlijk niet veel te doen. Bijna de enige optie is om je dan de hele dag te vervelen. Of misschien toch niet?
Het is misschien vakantie, maar dan kan je best alvast dingen voor school doen. Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar het kan heel handig zijn. Volgend jaar moet ik een sectorwerkstuk inleveren en leraren hebben ons aanbevolen om er in de vakantie (als je niks te doen hebt) alvast mee bezig te gaan. Het is handig, want nu weet je tenminste dat je hem dan op tijd af hebt, en dan heb je daar later geen stress meer van. Ook als je weet dat je allemaal boekverslagen moet maken, kan je die ook alvast in de vakantie maken.

Natuurlijk zijn er ook veel andere dingen te doen in de zomervakantie. Je kan bijvoorbeeld een vakantiebaantje zoeken, een boek lezen die je al heel lang wou lezen maar nooit tijd voor had of je belt een oude vriend of vriendin op om weer eens wat leuks te gaan doen. Er zijn veel leuke dingen te doen in de vakantie. Je kan gaan winkelen, naar een festival, naar het zwembad of strand, of iets anders.
Op de site http://www.wattedoenin.nl staan allemaal dingen die er in de vakantie te doen zijn.

Gaan jullie ook nog op vakantie?

Have Fun,,
xminimuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!