zaterdag 30 juli 2011

It's all about: Lady Gaga.

Hii allemaal,,

Iedereen kent natuurlijk Lady Gaga oftewel Stefani Joanne Angelina Germanotta. Haar naam zegt al genoeg; Gaga betekend ook wel gek en kinds.
In 2008 brak ze door met haar eerste nummer: Just dance, en later nog met Beautifel, dirty, Rich. Dat zelfde jaar bracht ze ook nog Pokerface uit, dat ook weer een grote hit werd. Daarna kwam Eh Eh (nothing else I can say) uit die minder bekend werd, maar daarna kwam ze weer hoog terug in de hitlijsten met LoveGame en Paparazzi. Ze heeft toen ook nog een single uitgebracht die in nederland niet bekend is: Chillin. En daarna kwam natuurlijk Bad Romance en haar twee duetten met Beyoncé: Videophone en Telephone. Later bracht ze nog Alejandro, Born This Way en Judas uit. En 2 maanden geleden The Edge Of Glory en Hair. 
Binnenkort komt er ook weer een nieuwe single van haar genaamd: You and I. Het geluid is er al, alleen de video nog niet.Haar makeup is altijd veel maar toch vind ik het altijd wel mooi. Ook de 'bliksem' op haar gezicht is erg bekend geworden.

Ook om haar kleding is veel gepraat, zo had ze een jurk van vlees en een 'kermit dress'. Ze draagt veel opvallende kleding en ook 'turnpakjes'. De meeste kledingstukken zouden niet door andere mensen worden gedragen.

Ik vind de meeste muziek van Lady Gaga wel mooi. En het bijzondere aan haar is dat de meeste artiesten in het echt veel slechter zingen, maar bij Lady Gaga is dat niet het geval.Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Morgen plaats ik het 2e deel van mijn nagellak stash. 
Have fun! (:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en hopelijk tot snel!